Skip to content

"Salut!" este un joc pentru exersarea aflării numărului necunoscut. L-am găsit în această vară pe internet și l-am folosit imediat în exersarea cu copiii. A avut succes și a fost des cerut ca activitate de exersare. Vă las să descoperiți cum se joacă urmărind video-ul.

El poate fi folosit și înainte ca elevii să învețe cum se află numerele necunoscute, elevii pot ghici și pot ajunge chiar singuri să descopere regula. Cei care reușesc să ghicească sunt invitați să le spună tuturor cum au reușit să ajungă la numărul corect. Din discuție în discuție se poate evidenția cum ajung la modalitățile de aflare a numerelor necunoscute.

3

Am descoperit un joc care ajută la consolidarea citirii, recunoașterii, ordonării, comparării numerelor de la 1 la 10. Denumirea în limba engleză a jocului este Garbage. Se poate juca cu un pachet obișnuit de cărți de joc sau se pot printa, confecționa cărți de joc drăguțe cu imagini care să corespundă intereselor copiilor. Jocul este captivant, iar copiii exersează cu plăcere consolidând astfel competențe importante pentru această vârstă.